Født af 40 års erfaring

CertWare er født ud af virksomheden Offshore Service & Equipment, der har mere end 40 års erfaring indenfor den maritime-, den industrielle- og energibranchen.

CertWare er skabt ud fra et behov i markedet

Vi har etableret virksomheden på operationelle erfaringer, der er erhvervet gennem mange år. Erfaringer der er blevet til viden indenfor de forskellige brancher – og en forståelse for diversiteten af behov, afhængigt af den enkeltes virksomheds kerneoperation.

Det betyder, at vores viden ligger indenfor andet end kodning og programmering. Det bruger vi derfor ikke tid på – men overlader det til de bedste til den slags opgaver. Vi vil langt hellere afdække behov for vores kunder og ser det som vores fornemste opgave at sammensætte en løsning, der kan kontrollere en hel virksomheds aktiver – lige fra personel, møllevinger og tårne til det mindste stykke værktøj.

CertWares software frigiver ressourcer og optimerer kundernes operationer, forretningsgange og data. Kunderne anser vi som sparringspartnere i selve udviklingen af programmet og dermed vigtige samarbejdspartnere hos os.

Målet for os er klart

Vi vil sælge tid til vores kunder!

Vi effektiviserer og forenkler alle aspekter omkring vedligeholdelse, certificering og generel styring af virksomhedens aktiver gennem en simpel digital løsning.

Denne effektivisering frigiver naturligt ressourcer og dermed tid. Netop tid og udnyttelsen af samme giver vores kunder en konkurrencemæssig fordel, idet der på den måde kan fokuseres på forretningsudvikling og værdiskabende aktiviteter.

Holdet bag Certware

Claus Harbo

Board Chairman & Partner

Anders Klastrup

Chief Executive Officer

Robert Klastrup

Head Of Sales