Hos Envipa arbejder vi med utallige produkter, der kræver præcis og eksakt dokumentation og certifikater – alt lige fra vindmøller til kraner og brandslukkere. Alle tekniske hjælpemidler.

Vi har benyttet CertWare programmet i et halvt års tid og i den periode har vi erfaret, at programmet er virkelig tidsbesparende når det handler om let og hurtig tilgang til dokumenter; Også når vi taler sporbarhed, der er helt i top ved anvendelse af CertWare platformen.

Samtidig har vi også erkendt, at det i oprettelsesfasen af en ny certificering ikke er der vi henter værdi. Det hænger sammen med det faktum, at vi anvender platformen på sitet og i bilerne. Det vil sige, vi arbejder på en mobil enhed i form af en tablet for eksempel – altså slet og ret fordi det er hurtigt at sætte et kryds eller skrive få ord i hånden på ”gammeldags vis” på en papircheckliste.

Det opvejer dog på ingen måder den væsentlige øgning i sporbarheden, der er tilført Envipa.

Hos Envipa har vi også fundet andre anvendelsesområder af platformen. Vi anvender den f.eks. til mandskabshåndtering – ikke et specifikt modul til dette, men netop det anskueliggør at programmet er meget bredt anvendeligt.

Vi har været så tilfredse med CertWare,
at vi har anbefalet det til andre i branchen.

Kasper Poulsen
Sales Manager
Envipa