Når vi sælger faldsikringsudstyr, løftetasker og maritimt overlevelsesudstyr genererer vi samtidigt et certifikat, som kunden skal have adgang til – det bliver virkelig mange certifikater på årsbasis. Samtidig efterser vi brugt udstyr og servicerer maritime udstyr ift. Gældende lovgivning.Det genererer også mange certifikater.

Når vi anvender CertWare platformen opnår vi en stor sporbarhed, der både er til glæde for os og for vores kunder.

Da vi skiftede fra vores gamle system over til CertWare platformen, betød det for os, at vi nu stod med en platform, der udmærkede sig ved at kunne håndtere generering af det store antal certifikater, som vi har behov for – og i et tempo, vi ikke havde set før. Samtidig viste teamet bag CertWare et stort engagement lige fra start, i retning af justeringer og tilretninger, til vores behov.

Særligt ved upload af en stor serie af varer har vi set en stor besparelse i tid. CertWare har udviklet funktionen ”multi-upload”. Her kan man oprette én vare, og derefter blot tilføje serienummeret på de tilsvarende varer. Sådan får man lynhurtigt oprettet en stor mange varer i databasen.

Vi har været så tilfredse med samarbejdet med CertWare at vi har anbefalet vores kunder og leverandører at benytte samme platform. Det er kun i vores interesse at så mange af vores leverandører og kunder, som muligt benytter CertWare platformen – det gør arbejdsprocesserne i hele vores netværk meget lettere.

Patrick Skyttehave
Team Leader, PPE
Comtec Int / Carl Backs