Vi er en stor virksomhed, der skal leve op til mange internationale standarder og krav. Med implementering af CertWare i vores operation fandt vi hurtigt ud af at vi kunne fjerne mange ikke-værdiskabende arbejdsprocesser, der før var nødvendige for os.

 

For Blue Water Shipping har HSEQ altid første prioritet og vi skal naturligvis altid være på forkant med vores udstyrs stand, både når det gælder egenkontrol og re-certificeringer. Vi har flere lokationer bare i Esbjerg, der anvender udstyr og dermed også låner hos andre lokationer. CertWare har gjort det muligt for os – trods kompleksiteten af mange artet udstyr, mange lokationer og mange leverandører, at bevare et 100% korrekt overblik over alle elementer.

Dette overblik betyder f.eks. også at vi kan svare på kunders forespørgsler om specielle operationer og logistiske løsninger langt hurtigere, i det vi har fuldstændig styr på, hvor vores udstyr befinder sig og om det skal re-certificeres inden påbegyndelse af en ny operation.

Et andet eksempel er certificering af vores personlige værnemidler. Før brugte vi samlet set noget der ligner en måned på at få tjekket op på alle certifikaterne – nu kan vores leverandører opdatere det hele direkte i systemet og blot notificere os, hvis der er behov for yderligere opmærksomhed på et produkt.

CertWare er meget brugervenligt og teamet bag er altid lydhøre overfor ændringer, der kan optimere processerne i en endnu højere grad end allerede opnået.

Jeg anbefaler gerne CertWare som certifikat- og filstyringssystem.

Søren Messman
General Manager, Port Service
Blue Water Shipping