Hos CertWare har vi ændret kurs, ikke fordi det arbejde vi har lavet ikke bærer frugt, men for at forenkle vores kommunikation, vores fokus og hvordan vi sælger vores produkt.

Vores platform kan mange ting, og vi ved at alle funktionerne løser konkrete opgaver hos vores kunder, men vejen mod nye kunder starter med en grundig behovsanalyse og kommunikation.

Platformen er i stand til at gøre kunderne fri for håndtering af certifikater, i samtlige procesgange. Om du er manden på gulvet, ansvarlig for dokumenteringen eller auditør, så skaber vi værdi for dig.

Hvad betyder det med en strammere kurs? 

Vi er blevet meget mere agile i forhold til vores kunders ønsker. Vi har ansat softwareudviklere med forståelse for forretningsdelen af vores virksomhed, hvilket har ændret måden vi arbejder på.

Distancen fra tanke til handling er i dag kortere, og forståelsen af kunden og behovet i markedet kan vi nu kæde sammen med udviklingen af platformen og hvad der skaber mest værdi for kunden.

Med et mål om at udvide vores kompetencer har vi indgået et samarbejde med Erhvervsakademiet SydVest. Samarbejdet betyder, at vi har indgået praktikaftaler med tre datamatikerstuderende, som skal være med på Certware-rejsen de kommende tre måneder.

Værdien af, at have tre dygtige studerende ombord er stor, for begge parter. Mens de studerende får et indblik i produktet, en konkret businesscase og udvikler vores platform, får vi friske input og ser værdien i, at være med til at uddanne de studerende.

Vi ser effekten af det arbejde vi har lavet, og mener selv, at vi er tættere på målet end nogensinde før. Den interne kommunikation er blevet tydeligere og vi har større og bredere faglighed at hænge produktet op på. Vigtigst af alt, har vi øget fokus på hvordan vi skaber værdi i vores kundesegment.

Digitalisering er en udfordring

Et konkret eksempel på, hvor vores nye kurs har skabt værdi er i udviklingen af vores import-modul.

Størstedelen af vores kunder bruger i dag certifikater i deres daglige operationer, og digitaliseringsprojekter, der ofte er tidskrævende og kræver mange ressourcer. Vi har nu løst problematikken i gamle og eksisterende certifkater som ligger hos kunden.

For at nedbryde ovenstående har vi udviklet importmodulet, som erstatter manuel indtastning med import af data fra alle typer filer. Det sparer tid, ressourcer og giver glade kunder. Problematikken omkring import af nye kunders eksisterende certifikater er ikke længere en udfordring.